Thursday, September 10, 2009

Aktiviti Ramadhan 2009

Wah,,lama rasa aku x menulis kat sini ni,,,gatal lak rasa tgn aku ni,,ni aku just nk share ng korang semua ape yg aku buat kt dlm utan ni sepanjang bulan puasa,,,selain aku menghayati ramadhan ada gak aktiviti xpekdah aku buat,,huhuhuh,,,so bwh ni ada skit aktiviti yang aku buat,,,

Masuk minggu ke2 puasa fikri gatal kaki lak nk buat volleyball antara staff,,tp sepanjang game tu mmg enjoy la,,,xrasa cam pose,,,(aku pose k),,,aku satu team ng fikri(ni dh pakat ng aku ni masa cabut undi),walter,manggai,azid,chabo(cap),balai dan last skali kira ni penyeri team aku la Cik June Sengih,,,

ni kononye nk bg semangat la,,padahal june kena sekeh kepala kt dlm tu

Aksi-aksi "Sang Juara"

aku dh biasa ok buat ni

kenapa saya dilahirkan begini???kenapa??siapa saya sebenarnya??

Lepas je abis main bola tampar ada lak member aku 2 org ni(Azid&Manggai) yg gatal bulu betis lak anjur takraw,,aku bukan xnak join aku xpandai la main benda ni,,,tapi member punya pasal aku on je,,,aku di undi bersama pengetua dan Cheng(org ckp team blasahan ni),,aku xkisah pn ng sape yang penting enjoy dan berpuasa,,,hahaha,,,

Berbekal kan semangat yang tebal dlm diri kami, kami turun sebagai pasukan yang gah!!!haha
Aku sebagai KILLER MAUT,Bos as Tekong,Cheng as Feeder,,saksi kan,,,

Pengetua mampu melakukan "servis kuda"

ni la mr.cheng (otai tanduk)

nampak je lembut okay!!!!hahaha
(sape snap ni?)

kalo angkat tangan camni menang la kan???

terima kasih peminat!!!!

Secara keseluruhannya, 2 game ni mmg best n aku enjoy,,yang best kat sininye bila semua org dari bos sampai ke tukang kebun main sama2,,pape pn terima kasih pada penganjur yg undi letak aku ng pengetua,,(siot tul),,hahaha,,,minggu depan dh nk raya ni,,hahaha

3 comments:

  1. nnt kawe jaga exam pmr d balleh, kawe nk main juga la

    ReplyDelete
  2. kemah demo bos... X sangka hebat...

    ReplyDelete